طراحی و مهندسی معکوس قطعات آسانسور با سالیدورک
طراحی و مهندسی معکوس تجهیزات آسانسور
بومی سازی الکتروموتور، درب و کابین
Elevator components design and reverse engineering
یکی از صنایعی که با آغاز انقلاب صنعتی در دنیا شروع به گسترش کد، صنعت آسانسور سازی است. آسانسور برقی به معنای شناخته شده امروز در دنیا, سابقه ای در حدود 150 سال دارد. شایان ذکر است در گذشته های دور نیز مکانیزم های بالابر مکانیکی در دنیا رایج بود که به عنوان نمونه می توان به چرخ چاه آب اشاره کرد. دلیل اصلی رونق گرفتن صنعت آسانسور سازی، زیاد شدن طبقات ساختمانها و اماکن تجاری، پس از انقلاب صنعتی بود. پیش از این زمان، نیاز به آسانسور برای ساختمانهای 2 تا 3 طبقه چندان حس نمی شد. البته کشف برق و روش استفاده از آن هم تاثیر بسیار زیادی در استقبال عمومی از آسانسور داشت.
دو نمونه از شرکت های قدیمی تولید آسانسور در جهان اوتیس و شیندلر با قدمتی حدود 150 سال هستند.
تاریخچه آسانسور در ایران
قدمت صنعت آسانسور و آسانسور سازی در کشورمان ایران، به حدود 80 سال پیش بر می گردد. طبق اطلاعات موجود اولین آسانسورهای صنعتی ایران، زمان حکمرانی احمد شاه قاجار و در پالایشگاه آبادان راه اندازی شد.
در خصوص آسانسور ساختمانی می توان گفت که آغاز استفاده از آسانسور در ساختمان ها به دهه 40 شمسی بازمی گردد که برای اولین بار در برخی ساختمانهای چند طبقه نصب الویتور نصب شد.
به مرور زمان و با افزایش ارتفاع ساختمانها و همچنین پیشرفت تکنولوژی، استفاده از آسانسور در ساختمانهای مختلف رواج پیدا کرد و از یک محصول خاص، تبدیل به وسیله ای پر کاربرد گردید که امروزه همگی ما با آن سر و کار داریم.
بخش های اصلی آسانسور
بخش های اصلی که یک مجموعه آسانسور را شکل می دهند عبارتند از :
- کابین آسانسور
- درب آسانسور
- سیستم محرک یا موتور و گیربکس آسانسور
- تابلوهای برق و کنترل آسانسور
در شرایط فعلی که بالا رفتن نرخ ارز و تحریم ها موجب شده واردات بسیاری از قطعات و تجهیزات به صرفه نباشد، استفاده از روش مهندسی معکوس به کمک نرم افزار سالیدورکز روشی مقرون به صرفه برای تولید قطعات مختلف، از جمله تجهزات صنعت آسانسور است.
به عنوان مثال می توان با توجه به درخواست کارفرما، سیستم موتور و گیربکس آسانسور را با توان دلخواه طراحی نمود و در عین حال با در نظر گرفتن یک کانسپت کلی، سایزهای مختلف را به صورت مشابه ساخت.
همچنین با چند تکه کردن بدنه موتور و گیربکس آسانسور، فرآیند خدمات پس از فروش و تعمیرات بسیار راحت تر خواهد شد.
شرکت آراکو با توجه به سابقه درخشان در حوزه طراحی، مهندسی معکوس و ساخت داخل تجهیزات صنعتی از جمله ماشین آلات اروپایی، آمادگی دارد در حوزه مهندسی معکوس و طراحی موتور گیربکس آسانسور، درب آسانسور و کابین، با تولید کنندگان و صنعتگران داخلی همکاری نماید.
متدولوژی کاری شرکت آراکو و بهره گیری از نرم افزار مدلسازی سه بعدی و مهندسی سالیدورک - سالیدورکس، این امکان را فراهم می کند که علاوه بر بررسی کامل نمونه مدلسازی شده پیش از تولید، امکان ایجاد تغییرات ظاهری و عملکردی را نیز بررسی نماید.
مهندسی معکوس و طراحی تجهیزات آسانسور
اندازه برداری و مدلسازی سه بعدی تجهیزات صنعتی
طراحی و مهندسی معکوس موتور گیربکس آسانسور
انجام پروژه صنعتی با سالیدورک - سالیدورکز Solidworks
شرکت آراکو - محمد قربانعلی بیک
شماره تماس مستقیم : 09124780268
شماره تماس شرکت : 02166561974-02166129745
وبسایت: www.araco.ir
نمونه پروژه های آراکو در اینستاگرام : https://www.instagram.com/araco.ir
کانال آراکو، فیلم فارسی آموزش سالیدورکس : https://www.aparat.com/araco.ir
- ۹۸/۰۶/۰۲
من مطلبتون رو خوندم ولی متوجه نشدم که آیا شما کار طراحی و ساخت موتور گیربکس آسانسور از روی نمونه خارجی هم انجام میدین؟
توی سالید میشه بدنه و پوسته موتور گیربکس رو سیمولیشن کرد که استحکامش مشخص بشه؟