طراحی و مدلسازی قطعات ورق کاری و خمکاری با سالیدورک
طراحی و ساخت قطعه ورقکاری سالیدورکس
Solidworks Sheet metal
فرآیند ورقکاری یا شیت متال روش پرکاربردی در طراحی و ساخت قطعات صنعتی به خصوص کاور دستگاه ها است. پروسه ورقکاری شامل طراحی سه بعدی، تهیه نقشه های برش ورق و خم کردن ورق، مونتاژ، جوشکاری درز های ورق و پولیش و پرداخت است. ساخت قطعه با ورقکاری در نمونه سازی هم کاربرد زیادی دارد. علت کاربرد زیاد شیت متال در نمونه سازی کاور و حتی شاسی این است که این روش، چون نیاز به قالب (البته در اکثر موارد) ندارد، هزینه اولیه بسیار کمتری از تولید قطعه با استفاده از قالب تزریق پلاستیک دارد. برای این که یک قطعه یا کاور که با روش ورقکاری ساخته می شود کیفیت خوبی داشته باشد، در مرحله اول باید طراحی آن دقیق و حرفه ای باشد. به عبارت دیگر برای اینکه یک قطعه ورقکاری ظاهر و عملکرد خوبی از خود نشان دهد، طراح و مدلساز سه بعدی باید با اولا روش استفاده صحیح از نرم افزار طراحی مثل سالیدورک را بداند. همچنین طراح باید فعالیت اجرایی انجام بدهد و با مشکلات تولید و ساخت آشنا باشد. اگر طراح شخصی باشد که صرفا بر روی صندلی بنشیند و درگیر کار تولید نشود، مطمئنا نمی شود انتظار داشته باشیم طرح نهایی کاربردی باشد و به تجهیزی که قرار است بر روی آن نصب شود، آسیب نزند.
نمونه دستگاه طراحی و ساخته شده با روش ورقکاری در سالیدورکس
محیط ورقکاری و خمکاری ورق سالیدورک Solidworks sheet metal-یکی از قسمت های بسیار کاربردی این نرم افزار است. در بخش شیت متال می توان قطعاتی را با سالید ورک طراحی نمود که با فرآیند خم کاری ورق قابل تولید باشند. در محیط شیت متال سالیدورک مواردی از قبیل ضخامت ورق، شعاع خم ورق،K فاکتور و ... قابل تعیین است. با توجه به توضیحات ارائه شده طراح قادر خواهد بود قطعاتی مانند بدنه دستگاه، اتصالات، نقاط جوش و لبه های خم را طراحی کرده و در نهایت از طرح ساخته شده در محیط ورقکاری سالیدورکس، نقشه گسترده تهیه کند تا پس از عملیات برش ورق، این نقشه ها به کارگاه خمکاری ارسال گردد.
شرکت آراکو با سابقه ای طولانی در مدلسازی، طراحی و مهندسی معکوس قطعات و ماشین آلات صنعتی با استفاده از نرم افزار سالیدورک - Solidworks علاوه بر انجام پروژه مهندسی معکوس و طراحی با سالیدورک، آموزش هایی حرفه ای نیز برای این نرم افزار تهیه نموده است که به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می دهد.
نکته قابل توجه در خصوص آموزشهای پیشرفته سالیدورک شرکت آراکو تهیه شدن آن توسط متخصصینی است که دارای تجربه طولانی مدت صنعتی هستند. از آنجایی که جهت تهیه این آموزش ها زمان زیادی صرف شده است، استفاده از آنها صرفا با ذکر مرجع و نام شرکت آراکو مجاز می باشد.
آموزش طراحی در محیط ورقکاری و خمکاری سالید ورک
طراحی دستگاه وکیوم پوشش MDF درب در محیط ورقکاری سالیدورک - سالید ورکز توسط شرکت آراکو
نمونه ساخته شده دستگاه کاور MDF توسط شرکت آراکو
دستورات اصلی مدلسازی سالیدورک (Features) ممکن است تفاوت های جزئی با دستورات محیط های جانبی داشته باشند. همچنین در نتایج طراحی مدل و نقشه نهایی، ممکن است که با دستورات بخش Features بتوان از منظر یک مدل ساده به نتیجه مشابهی دست یافت، اما توجه به این نکته ضروری است که سالیدورکس تنها یک نرم افزار مدلسازی نیست. بلکه این نرم افزار در برخی مواقع پروسه تولید را نیز شبیه سازی می کند و محاسبات مربوط به آن را انجام می دهد.
به دلایل ذکر شده، طراحی بدنه، شاسی و قطعات مختلف ورقکاری در سالیدورکز علاوه بر نیاز به تسلط بر نرم افزار سالید، به تجربه و آشنایی با روشهای خمکاری و نحوه عملکرد دستگاه های خم و برش نیز نیازمند است.
شرکت آراکو با در اختیار داشتن تیم تخصصی طراحی و نظارت بر ساخت قطعات ورق کاری، آماده ارائه خدمات مهندسی معکوس و طراحی شیت متال با نرم افزار سالیدورک می باشد.
مهندسی معکوس قطعه و ماشین آلات با Solidworks Sheet Metal
طراحی کاور دستگاه با ورق کاری و شیت متال سالیدورکس
انجام پروژه صنعتی طراحی شیت متال سالیدورکز
انجام پروژه مدلسازی سالیدورک
شرکت آراکو - محمد قربانعلی بیک
شماره تماس مستقیم : 09124780268
شماره تماس شرکت : 02166561974-02166129745
وبسایت رسمی شرکت آراکو : www.araco.ir
ارتباط با ما در تلگرام : https://telegram.me/m_ghorbanalibeik
- ۹۷/۱۰/۲۹
سلام مهندس
در بحث همین ورقکاری و شیت متال سالیدورکز شما آیا جزوه و مطلب آموزشی دارید. من الان نیاز به آموزش فارسی مفدماتی سالیدورکس دارم. ممنون میشم راهنمایی کنید.